Rauman Taidelainaamo


Katariina Mannio: Taival, puupiirros, 2011, 15x15 cm
Katariina Mannio: Ankkuri, puupiirros, 2012, 45x45 cm

KATARIINA MANNIO KATSOO LÄMPIMÄSTI LÄHELLE

Helmikuussa teoksiaan Rauman taidelainaamossa esittelee taidegraafikko Katariina Mannio (s.1979), joka työskentelee pääasiassa puupiirrostekniikalla. Mannio on opiskellut taidetta Kankaanpään taidekoulussa ja suorittaa parhaillaan kuvataiteilijan erikoistumisopintoja Lahden taideinstituutissa.

Mannio kuvaa teoksissaan ihmistä, erilaisia ja eri ikäkausiin liittyviä inhimillisen läheisyyden arkisia hetkiä. Mannion teokset heijastelevat kosketuksen, hoivan, huolenpidon ja yhdessäolon kautta syntyvää turvallisuutta sekä elämän tärkeitä hetkiä. Kuvissa lapset leikkivät ja rollaattorit kulkevat rinnakkain. Mannion teoksissa yhdistyy arkisuus, maanläheisyys ja lämpö.

Katariina Mannio on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä sekä yhteis- ja ryhmänäyttelyitä. Hän on toiminut aktiivisesti Rauman taidegraafikoissa sekä opettaa kuvataidetta Rauman kaupungin lasten ja nuorten kuvataidekoulussa.

Katariina Mannio on paikalla taidelainaamossa esittelemässä teoksiaan lauantaina 2.2. klo 11-15.

Taidelainaamon valikoimat uusiutuvat jatkuvasti. Lainausmaksua maksamalla teoksen voi myös lunastaa kokonaan omakseen.

Taidelainaamo sijaitsee Rauman kaupungin pääkirjaston toisessa kerroksessa. Myynnissä myös lahjakortteja. Rauman taidelainaamo on nyt myös Facebookissa!

Rauman taidelainaamo on avoinna ke 15-18 ja la 11-15.

Tervetuloa!

Taidelainaamo on talvikautena avoinna kaksi kertaa viikossa, teosvalikoima uusiutuu jatkuvasti ja lainattavana on veistoksia, grafiikkaa, maalauksia ja piirustuksia yli kolmeltakymmeneltä taiteilijalta. Lainausmaksua maksamalla teoksen voi myös lunastaa kokonaan omakseen. Taidelainaamoa ylläpitävät Rauman Taitelijaseura, Rauman Taidegraafikot, Rauman kaupunginkirjasto ja Rauman taidemuseo.

Rauman pääkirjasto, 2. krs
Alfredinkatu 1, 26100 Rauma

Avoinna:
ke 15-18
la 11-15
Tervetuloa!

Lisätietoja:
Rauman taidemuseo 02-8224346
rtm@raumantaidemuseo.fi


© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot