Toiminta Historia Ajankohtaista Jäsenyys Säännöt Yhteystiedot Linkit

MENNEET TAPAHTUMAT

Tervetuloa Rauman Taideyhdistyksen jäseniltaan Rauman Taidemuseoon keskiviikkona 11.12. klo 19.

Illan ohjelmassa tutustuminen Sinikka Palosen Matkalla -näyttelyyn taiteilijan ja intendentti Janne Kosken opastuksella.

Mahdollisuus ostaa Sinikka Palosen Matkalla -näyttelyn julkaisua joululahjahintaan 12 euroa (normaali 15 euroa).

Myynnissä myös Rauma Flikk -veistoskampanjan lahjoituskortteja.

Tilaisuudessa voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi - houkuttele myös ystäväsi mukaan - loppuvuosi ensi vuoden hinnalla! Tilaisuuteen syttyy myös Rauman Taideyhdistyksessä ideoitu jouluinen valoteos Pinnalan pihalle. Glögitarjoilua!

Tervetuloa mukaan!

Raum Flikk

JÄSENTARJOUKSET

Kerttu Horilan julkaisu

Taideyhdistyksen jäsenkortilla julkaisu tarjoushinnalla 30 € (normaalihinta 35 €)

”Kerttu Horila kuvaa usein teoksissaan ihmisiä – naisia, mutta myös miehiä. Hän on itse sanonut teoksensa olevan luonnollista kokoa. Määritelmä on merkityksellinen, samalla suvaitseva ja avoin. Olennaista on myös näköisyys. Teokset eivät kuitenkaan peilaa ihmisyyttä pelkästään realismin ja esittävyyden kautta.

Horilan teokset ovat monin tavoin ajankohtaisia ja heijastelevat viime vuosikymmenien aikana taiteessa tapahtuneita keskeisimpiä muutoksia: naisnäkökulman vahvistumista, kuvataiteen materiaalikäsitysten vapautumista sekä taiteen ja muotoilun perinteisten rajojen tai arvoasetelmien murtumista.” – Henna Paunu

Kerttu Horila
ISBN 978-952-5654-53-0
Julkaisija: Parvs Publishing
Koko 24,5 x 28,5 cm, kovakantinen
160 sivua
Artikkelit: Heikki Horila, Kerttu Horila, Marja-Terttu Kivirinta, Henna Paunu
Taitto: Eliisa Isoniemi
Kielet: Suomi, englanti

Eino Valtosen julkaisu

Eino Valtosen kokoelmajulkaisu

Taideyhdistyksen jäsenkortilla julkaisu tarjoushinnalla 15 € (normaalihinta 18 €)

Kultakauden teoksia lahjoituskokoelmasta. Elin Danielson-Gambogi, Albert Edelfelt, Ellen Favorin, Akseli Gallen-Kallela, Pekka Halonen, Olof Hermelin, Eero Järnefelt, Johan Knutson, Juho Kyyhkynen, Atte Laitila, Berndt Lindholm, Hendrick Mommers, Hjalmar Munsterhjelm, Alfred Ruotsalainen, Jalmari Ruokokoski, Ilmari Soikkanen, Luigi Tagliani, Woldemar Toppelius Torsten Waenerberg, Victor Westerholm

Toimitus: Henna Paunu

Tekstit: Anna-Maria von Bonsdorff, Marina Catani, Tuija Hautala-Hirvioja, Virve Heininen, Reetta Kalajo, Minerva Keltanen, Kari-Paavo Kokki, Laura Kokkonen, Riitta Konttinen, Janne Koski, Reetta Kuojärvi-Närhi, Henna Paunu, Anne-Maria Pennonen, Jouko Rajahalme, Ari Tanuhanpää, Tuija Tervo, Tuija Wahlroos

Graafinen suunnittelu: Roosa Hatakka
Rauman taidemuseo 26.6.2009 alkaen
ISBN 978-952-99387-6-6
64 sivua

Rauman taidemuseo
Kuninkaankatu 37, 26100 Rauma
puh. 02 8224346, fax 02 8222183
rtm@raumantaidemuseo.fi

TEHDYT RETKET

Rauman Taideyhdistys järjestää retken sunnuntaina 17.11. Harjavaltaan ja Euraan.

Kohteina Emil Cedercreutzin museo, Hamm-Hakamäen valoteos ja Loimina, jossa pieni ateria.

Lähtö klo 13 ja paluu noin klo 20. Hinta jäsenille 25 €, muut 28 €.

Ilmoittautuminen 15.11. mennessä 040 7321899/Sirkka Aadeli