Art Hauenguano

Art Hauenguano on Vanhan Rauman itäosassa, Hauenguanon ja Kalatorin alueella toimiva 10 eri tahon muodostama ryhmä, joka järjestää tapahtumia, tiedottaa yhdessä ja on valmistanut kartan, jossa ryhmän kaikki jäsenet esittäytyvät. Karttoja saa kaikista Art Hauenguanon liikkeistä sekä muista infopisteistä.

Art Hauenguano on toiminut vuodesta 2000 lähtien ja tullut mukavasti tutuksi raumalaisille ja turisteille. Joulu- ja kevättempauksissa on ollut paljon väkeä liikkeellä. Hyvin toimiva yhteistyö on saanut paljon kiitosta.

Vuoden 2001 lopulla Art Hauenguano sai kaupungin kulttuuritunnustuksen uraauurtavasta eri taiteilijat ja taidemuodot yhdistävästä yhteistyöstä, joka tuo esille Raumaa taiteen ja taiteilijoiden kaupunkina. Kirjasto-kulttuurilautakunta jakaa tunnustukset hakemuksetta, joten tunnustus oli täysi yllätys Art Hauenguano-ryhmälle. Tunnustus jaetaan merkittävästä kulttuuriteosta ja ansioksi katsotaan uuden kulttuuri-ilmeen luominen kaupunkiin sekä toiminnan kohdentaminen uusiin ryhmiin.

Art Hauenguano on nyttemmin lopettanut toimintansa.

Hauenguanon antiikki - Antiikkia ja taidetta
Savipaja Elukka - Eläinaiheisia savitöitä
Tullin Kaffe - Kahvia, ruokaa ja leivonnaisia
Rauman Taidegraafikot ry - Työhuone ja grafiikkanäyttely
FormArt Pirkko Lehtinen - Kankaanpainajan työhuonemyymälä
Keramiikkataide Maija Kantanen - Keramiikkaveistoksia
Mantin Maailma - Huonekaluverhoilua ja käsityötä
Keramiikkataide Kirsi Backman - Keramiikkaveistoksia
Keramos ry - Keramiikkanäyttely ja työhuone
Rauman taidemuseo - Vaihtuvia näyttelyitä© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot