Rauman taidemuseon sivujen tekijänoikeudet

Kaiken näillä sivuilla esitetyn materiaalin tekijäoikeudet kuuluvat teoskuvien esittämien teosten tekijöille, valokuvat kuvanneille henkilöille, valokuvat digitoineille henkilöille, tekstit kirjoittaneille henkilöille, sivujen layoutin ja layoutiin liittyvän kuvituksen tehneille henkilöille, html-koodauksen ja muun ohjelmointityön tehneille henkilöille ja Rauman taidemuseolle.

Materiaalin käyttöoikeudet

Kaiken näillä sivulla olevan materiaalin kopiointi, printtaaminen, tallentaminen ja kaikkinainen reprodusointi tai julkaiseminen yksityiseen tai julkiseen käyttöön ilman asianmukaista, Rauman taidemuseon kanssa tai kautta neuvoteltua lupaa on ehdottomasti kielletty.

Edellä mainittujen tekijänoikeuksien rikkominen voi johtaa oikeustoimiin ja rangaistuksiin.

Kuvasto ry:

Tekijänoikeuslain mukaan sillä, joka on luonut kirjallisen tai taiteellisen teoksen on tekijänoikeus teokseen. Suojattuja teoksia ovat mm. valokuvateos tai muu kuvataiteen teos, rakennustaiteen, taidekäsityön tai taideteollisuuden teos, kartta, selittävä piirustus, graafinen tai plastillinen teos ja tietokoneohjelma tai muu teos. Tekijänoikeuslaissa säädetään myös valokuvan suojasta.

Lisää visuaalisen alan tekijänoikeuksista Kuvasto ry:n sivuilla

Rauman taidemuseon sivut tuotettu keväällä 2011

Sivujen hoidosta vastaa:
museosihteeri Pauliina Monto-Kokkonen
pauliina.kokkonen@raumantaidemuseo.fi

Sisällöstä vastaavat:
intendentti Janne Koski
janne.koski@raumantaidemuseo.fi

amanuenssi Henna Paunu
henna.paunu@raumantaidemuseo.fi

Sivujen suunnittelu ja toteutus:
Tommi Laiho
t.laiho@gmail.com


© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot