Tiedote 29.4.2003

SAMK Kuvataiteen Kankaanpään yksikön opinnäytetyönäyttely UlosTulos

Rauman taidemuseossa 10.5.-8.6.2003

Olemme 14 henkinen opiskelijaryhmä Satakunnan ammattikorkeakoulun Kankaanpään yksiköstä (entinen Kankaanpään taidekoulu). Valmistumme kuvataiteilijoiksi amk ja opinnäytetyö-näyttelymme on osa valmistumisprosessiamme. Kuluneen lukuvuoden 2002-2003 aikana kullakin ryhmällä on ollut opinnäytetyöohjaajanaan kokenut kuvataiteilija. Grafiikan ryhmällä taidegraafikko Anna Alapuro-Väätti, maalauksen ryhmällä taidemaalari Antero Kahila ja kuvanveiston ryhmällä kuvataiteilija (taiteen tohtori) Jyrki Siukonen.

Koulumme on nelivuotinen. Ensimmäisenä vuotena on yhteisiä, yleisiä kuvataiteen opintoja. Sen jälkeen voi valita grafiikan, kuvanveiston tai maalauksen linjan.

Grafiikan linjan opiskelijat: Eugene Du Toit, Niina Laitonen, Katariina Mannio, Heli Mäkinen, Maria Paasto, Riikka Rapo ja Katja Vahteri Kuvanveiston linjan opiskelijat: Saara Kariranta, Katri Paakkari ja Juha Sukanen Maalauksen linjan opiskelijat: Mari Järventausta, Samuli Laurinolli, Saku Levonperä ja Lasse Vainikainen.

Ulostulos-näyttelyssä on grafiikan, kuvanveiston ja maalauksen monipuolisilla eri menetelmillä tehtyjen teosten lisäksi esillä esim. videoanimaatio ja erilaisia installaatioita. Hyvänä esimerkkinä on erään kuvanveiston opiskelijan teoksessa käytetyt materiaalit: pronssi, maitotölkit ja rairuoho.

Toivotamme teidät tervetulleiksi,
-tulevat kuvataiteilijat Kankaanpäästä-


Eugene du Toit

Heli Mäkinen

Katariina Mannio

Katri Paakkari

Katri Paakkari

Lasse Vainikainen

Mari Järventausta

Maria Paasto

Niina Laitonen

Riikka Rapo

Saara Kariranta

Samuli Laurinolli

Saku Levonperä

Samuel Sukanen

Katja Vahteri

© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot