Kuvataiteen valtakunta banner

Kuvataiteen valtakunta
Ammattikorkeakoulujen kuvataiteen koulutuksista valmistuneita uusia kuvataiteilijoita
Rauman taidemuseo 3.10. – 8.11.2015

Näyttelyn avajaiset perjantaina 2.10. klo 18.
Tervetuloa!

Näyttelyn taiteilijat:
Carina Ahlskog, Mirja Hanikka, Johanna Heikkilä, Hinni Huttunen, Magdaleena Jakkila, Veera Järveläinen, Jalena Kankaansyrjä, Anni Karvinen, Janelin Kinnunen, Heidi Kirjavainen, Ulla Kokki, Alina Koppaleva, Aki Koskinen, Kaija Leinonen, Miia Katri Susanna Mäkinen, Emmi Nieminen, Tuomas Ollikainen, Simo Räsänen, Ville Välikangas.

Kuvataiteen valtakunta on kaikkien ammattikorkeakoulujen kuvataiteen koulutusohjelmien tuottama näyttely. Yhteinen näyttely on koettu mielekkääksi yhteistyömuodoksi, ja sillä on haluttu tuoda näkyviin ammattikorkeakoulujen kuvataiteen valtakunnallinen merkitys. Näyttely on toteutettu jo neljä kertaa: Lahdessa, Turussa, Torniossa ja Imatralla. Kukin koulutusohjelma on vuorollaan saanut etsiä omalta alueeltaan näyttelypaikan, ja tällä kertaa Kankaanpään taidekoulu ja Tampereen AMK:n kuvataiteen koulutusohjelma päätyivät ehdottamaan Rauman taidemuseota.

Rauman taidemuseo on vuosien varrella esitellyt eri taidekoulujen opiskelijoiden teoksia. Viimeksi nähtiin Kankaanpään taidekoulusta valmistuneiden taiteilijoiden Yhteenvetoja-näyttely vuonna 2013.

Näyttelyssä edustettuina olevat ammattikorkeakoulut:

Kuvataiteen valtakunta ammattikorkeakoulut

Lisätietoja:

Janne Koski, janne.koski@raumantaidemuseo.fi. Puh. 044 022 4154
Hanna Kaski, hanna.kaski@raumantaidemuseo.fi, puh. 044 022 4155


© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot