OKL Haavoittuvuus juliste

Haavoittuvuus
toiminnallinen taidekasvatusnäyttely
Rauman taidemuseo 22.4. - 22.5.2016

Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön kuvataiteen sivuaineopiskelijoiden Haavoittuvuus-näyttely on opiskelijoiden vuoden aikana syntyneistä töistä koottu toiminnallinen ja kokemuksellinen näyttely. Erilaiset tehtävät ja työpajat osallistavat kävijää ja antavat mahdollisuuden olla näyttelyssä mukana yhtenä tekijänä. Aineenopettajasta luokanopettajaksi -, AILO-koulutuksen opiskelijat ovat mukana näyttelyssä.

Museon pihalla on esillä Lähdepellon ulkoilualueelle yhteistyössä Rauman kaupungin kanssa suunniteltu kaikille avoin Metsäpolku. Polku elää metsässä ja verkossa. Äänimaailmaa taidemuseon pihalle ja kellaritiloihin ovat mukana tekemässä myös musiikin sivuaineopiskelijat.

Opiskelijoiden näyttely on osa Rauman taidemuseon kesän Biennale Balticum -näyttelyä.

Työpajat

Tervetuloa työpajoihin Rauman taidemuseolle! Työpajat ovat osa kuvataidekasvatuksen Haavoittuvuus-näyttelyä.

Hämärä- ja yöpaja kaikenikäisille pe 22.4. klo 19.30–20.30 ja klo 21–22
Pelottomille ja uskaliaille järjestetään HÄMÄRÄpaja ja YÖpaja, opastettu kierros museossa taskulampun valossa. Tervetuloa perheittäin taidenäyttelyyn kuutamoyönä. Pajat sopivat erinomaisesti myös museoita ja taidetta pelkääville. Ottakaa omat taskulamput mukaan! Hämäräpaja uskaliaille klo 19.30 ja Yöpaja täysin pelottomille klo 21.00.
Hämärä- ja yöpaja
Pesätyöpaja koululaisryhmille ke 27.4. klo 9–11 ja ke 4.5. klo 12–14
Koe yhdessä tekemisen ja rakentamisen iloa. Pesätyöpaja on suunnattu 1.-4.-luokkalaisille. Tarvitset mukaasi vain luovuutta ja avointa mieltä, materiaalit saat tapahtumapaikalta. Työpajan ohessa on mahdollista osallistua ohjatusti näyttelyyn.
Pesätyöpaja
Maalauspaja 1–3-vuotiaiden lasten päiväkotiryhmille ke 4.5. ja ke 11.5. klo 9–10
Keväisiä elämyksiä kirkkaiden värien ja tekemisen ilon merkeissä! Valmiin teoksen saa heti mukaan. Aikataulu on joustava ja maalausten valmistuminen liukuvaa. Paikalle saavutaan koko ryhmän voimin, ja oman työn valmistumisen jälkeen on mahdollisuus ulkoiluun taidemuseon pihalla.
Maalauspaja


Ilmoittautuminen työpajoihin:
Rauman taidemuseo
Mona Mattila
puh. 044 022 4153
mona.mattila@raumantaidemuseo.fi


Lisätietoja näyttelystä:

Hanna Kaski, hanna.kaski@raumantaidemuseo.fi, puh. 044 022 4155
Janne Koski, janne.koski@raumantaidemuseo.fi, puh. 044 022 4154

Blogi: kuvataidenayttely.blogspot.fi
Instagram: @haavoittuvuus


© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot