Rauma Biennale Balticum 2006 Wake up

10.6.-1.10.2006 Rauman taidemuseo

Heidi Lunabba
Sano Se!

Rauman taidemuseon Rauma Biennale Balticum 2006 Wake up! –näyttelyyn liittyvään Heidi Lunabban Sano se! T-paita projektiin etsitään vapaaehtoisia osallistujia, jotka painavat oman T-paitatekstin ja kuvaavat itsensä siihen pukeutuneena jossain julkisessa tilassa.

”Kaupunki, jossa liikut, on täynnä sanomaa, kuvia ja tekstejä. Ne saavat sinut ostamaan, tuntemaan, ajattelemaan tai tekemään jotakin. Kaikki kaupungin pinnat, joissa viestitetään erilaisia asioita, ovat jonkun omistamia ja omistaja päättää, mitkä sanomat pääsevät esille. Ainoa pinta kaupungissa, joka on täysin sinun käytössäsi, on oma vartalosi sekä vaatteet, joita kannat.

Sano se! on tee se itse -projekti, jossa kehotan sinua tuomaan esiin oman sanomasi. Voit tilata sabluunan ja mustan tekstiilivärin, joilla voit painaa itsellesi T-paidan tekstillä, joka on juuri se, mitä sinä haluat sanoa. Sabluuna ja väri ovat ilmaisia. Kokoan kuvista kaupunkiympäristöön esille tulevan teossarjan, joka on osa Rauma Biennale Balticum Wake up! –näyttelyä. Kuvat tulevat esille myös kotisivuilleni www.heidilunabba.com. Jos osallistut ja ilmoitat email-osoitteesi, tiedotan sähköpostitse missä kuvia näytetään.”

Osallistujat voivat ilmoittaa Rauman taidemuseoon T-paitaan painettavan tekstin ja omat yhteystietonsa joko postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä paikan päällä. Tilaamalla sabluunan ja värin osallistujat myös sitoutuvat lähettämään valokuvan itsestään T-paita päällä Rauman taidemuseoon. Kuvat tullaan asettamaan näytteille syyskuussa eri puolille kaupunkia julkisessa tilassa oleviin Rauman kaupungin valotauluihin. Myös taiteilija Heidi Lunabballa on oikeus käyttää kuvia rajattomasti projektin yhteydessä.

T-paita ilmoittautumislomake pyydetään toimittamaan 20.7. mennessä osoitteeseen:
Sano se!/Rauman taidemuseo, Kuninkaankatu 37, 26100 Rauma
puh 02-8224346, fax 02-8222183 tai email rtm@raumantaidemuseo.fi.
Kuvat tulee lähettää postitse tai sähköpostitse Rauman taidemuseoon 4.8.2006 mennessä.

Sano se! ilmoittautumislomake pdf-tiedostona

Sano se! ilmoittautumislomake Word-tiedostona

www.heidilunabba.com


© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot