Sanna Saarinen, Metsättären valtaistuin

Sanna Saarinen, Metsättären valtaistuin. Kuva: Sanna Saarinen.

Tooli - Rauman Taiteilijaseuran kesänäyttely
Rauman taidemuseon piharakennus 15.6. - 2.9.2018

Rauman Taiteilijaseuran kesänäyttelyn aiheeksi ja teemaksi valittiin tuoli. Jäsenillä oli vapaus tuottaa valitusta aiheesta juuri sellainen teos, kuin kukin haluaa. Teoksia oli mahdollisuus tehdä myös ryhmissä. Näyttelyn teokset ovat tekotavoiltaan vaihtelevia, ja ripustus on mielenkiintoisen kutkuttava kokonaisuus, juuri sellainen kuin kesänäyttelyyn hyvin sopii. Näyttelyssä on esillä mm. maalauksia, grafiikkaa ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuoliveistoksia.

Näyttelyssä on mukana 20 seuran jäsentä:

Ilkka Aho, Merja Ala-Olla, Kirsi Backman, Pirjo Hamm-Hakamäki, Maija Kantanen, Riitta Lehto-Toivanen, Hulda Leifsdottir, Taina Levonen-Leino, Marko Mertala, Taru-Taina Nora, Arja Nummi, Tommi-Wihtori Roström, Sanna Saarinen, Teuvo Salminen, Tuula Solin, Ulla Stenback, Eija Suneli, Tuulikki Tukiainen, Jenny Vuorela ja Heli Väisänen.

Sanna Saarisen ”Metsättären valtaistuin” (kuva yllä) valmistui keväällä 2018 Tooli-näyttelyä varten. Rakentamiseen on tarvittu romurautaa, mm. vieteri, koristehela, aisapuun rautaosa sekä puinen pala vanhasta rukista. Verhoilukangas on taiteilijan itse kutomaa.

Lisätietoja näyttelystä:

Tommi-Wihtori Roström, Rauman Taiteilijaseuran puheenjohtaja, puh. 041 701 6202
Taiteilijaseuran www-sivut: raumantaiteilijaseura.blogspot.com


© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot