Yhteenvetoja

Kankaanpään taidekoulun lopputyönäyttely

http://yhteenvetoja.blogspot.fi
Rauman taidemuseo 20.4. - 26.5. 2013
Lehdistötilaisuus perjantaina 19.4. klo 11.00 alkaen. Avajaiset 19.4. klo 18.
Tervetuloa!


Yhteenvetoja on Satakunnan ammattikorkeakoulun kuvataiteen opiskelijoiden (Kankaanpään taidekoulu) kevään 2013 lopputyönäyttely. Rauman taidemuseolle rakennetussa yhteisnäyttelyssä on esillä taideteos kultakin tänä vuonna valmistuvalta opiskelijalta. Taideteokset soveltavat monipuolisesti kuvanveiston, maalauksen ja taidegrafiikan ilmaisukeinoja.
Osana kuvataiteilijan tutkintoa on itsenäisesti toteutettu laajahko teos tai teoskokonaisuus jonka parissa opiskelijat ovat työskennelleet kuluneen lukuvuoden. Lopputyön merkitys opiskelijalle on suuri, sillä se on tilaisuus osoittaa kuvataiteen erityisosaamistaan ja esitellä itsensä yleisölle taiteilijana. Kankaanpään taidekoulu on vuodesta 1965 toiminut, valtakunnallisesti arvostettu koulu, josta on valmistunut useita tunnettuja taidekentän toimijoita. Tänä keväänä valmistuvien taiteilijoiden lopputyöt ovat nyt näytteillä yleisölle Rauman taidemuseon tiloissa 20.4 alkaen.

Taiteilijat:
Hannele Ahola, Jemiina Halonen, Sassa Hartikainen, Hanna Hella, Janni Härmälä, Soile Jokinen-Lywood, Tapio Kaukonen. Jenni Koivurova, Katja Kokko, Sami Korvenrinne, Pirjo Krook, Henna Kurikkala, Maria Markus, Netta-Ida Myllykangas, Katriina Peiju, Kerttu Sallinen, Marjut Silvennoinen, Martti Virtanen, Talvikki Äkräs
Ohjaajat:
Radoslaw Gryta, Minna Mäkelä, Samu Raatikainen

Lisätietoja:
Janni Härmälä, 045 2783480, jannimh@gmail.com
Janne Koski, 0440 224154, janne.koski@raumantaidemuseo.fi

© Rauman taidemuseo 2011 
Tekijänoikeudet | Yhteystiedot